Imprescindible trepat

Descobreix el trepat, la varietat autòctona de la Conca de Barberà

Descobreix el trepat, la varietat autòctona de la Conca de Barberà

Dins del nostre viatge per les terres vinícoles catalanes és imprescindible visitar la Conca de Barberà. Diverses vegades. Probablement no us l’acabareu. Hi trobareu el bessó de la Ruta del Císter, l’extraordinària Vila Ducal de Montblanc. I pel que fa al vi hi teniu un potagonista indiscutible: la varietat de raïm autòctona, el trepat.

Per començar a descobrir la zona i els vins que en surten podeu fer aquesta excursió. Si sou membres del Club de Cultura TR3SC teniu un descompte especial. Us donem tres raons per fer-la:

Raó 1: Cal Maginet. Un petit hotel que cal conèixer. El luxe de les coses petites. Agradable, íntim, un d’aquests petits tresors que no sabreu si guardar per vosaltres o compartir-lo amb els amics.

Raó 2: Carlania Celler. Vins amb anima. Un celler emprenedor, petit però expansiu, obert i compromès. Viticultura ecològica de Barberà de la Conca, amb 2 vins puntuats per sobre del 9 en la Guia de Vins de Catalunya d’enguany.

Raó 3: Celler Carles Andreu. Un celler amb història: tres generacions de vinicultors, els caves de referència a la Conca de Barberà (puntuats amb una mitjana de 9,03 en la GVC), i tres vins, també per sobre del 9.

Deixa un comentari